När livet kör ihop sig som företagare och behovet av terapi är lösningen

Du kanske alltid har drömt om att vara företagare och har äntligen kommit igång. Vänner och bekanta kastar beröm och hejarop hela vägen fram till företagsbildningen men sedan tar det stopp. Utmaningarna staplar sig på varandra och du har svårt att hinna med. Energin börjar ta slut i takt med att allt större motgångar äter upp din motivation.

Ibland har vi stora ambitioner och vill mycket. Men det är inte alltid lätt att veta hur vi ska hantera motgångar. Det har därför blivit vanligare att ta hjälp genom terapi för att kunna ta sig igenom motgångarna på ett lämpligt sätt.

Hitta lösningar som passar dig

Problemen som uppstått under resans gång kan variera och bero på många olika faktorer. Är du ensam företagare kan det handla om att du behöver någon att lufta dina utmaningar med. När du uttrycker dig och verkligen får sätta ord på problemen brukar du kunna ta dig ur den bubbla du ofta befinner dig i.

Har du en familj kanske problemen har gått ut över din partner och barnen. Det kanske finns olika lager du behöver nysta i. Du kan få mer information online genom Nyinsikt som erbjuder samtalsterapi och även coachning för att börja se saker på ett annat sätt.