Fira det som firas bör

En viktig del av att leda ett företag är att skapa situationer där medarbetare och chefer på olika nivåer har möjlighet att umgås under mer avspända former. Det främjar företagskulturen och sammanhållningen samt bidrar till bättre stämning. Bland annat kan ni ta tillfället i akt och fira när det finns en vettig anledning. Kanske är det jubileumsår på gång eller så har företaget skrivit kontrakt med en stor kund.

Lokal och catering

Ett företagsfirande kommer att se lite olika ut beroende på hur många ni är och typ av verksamhet. Om era egna lokaler inte passar för att anordna en fest kan ni fundera på att hyra något, exempelvis hos en restaurang eller ett hotell. Ofta är mingel med plockmat ett bra alternativ för cateringen, som även inkluderar specialkost-alternativ och alkoholfria drycker. Då kan alla känna sig välkomna.

Njut av att dekorera

En rolig del av att ställa till med fest är att dekorera. Så har det varit sedan barnsben. Bland annat ballonger bidrar verkligen med den där sista touchen till festkänslan. Dessa kan du hitta online numera, bland annat hos Ballongkungen.com. Bäst resultat får du om du skapar en enhetlig känsla med dina dekorationer, som girlanger, servetter, dukningsprodukter och eventuella gåvor till gästerna. Som också matchar företagets logga.