Modernt sätt att boka flyg online

Nuförtiden är vi vana att boka resor på nätet och tiden när vi behövde ringa en resebyrå eller till och med besöka den är sedan länge förbi. Men även när det gäller onlinebokning skiljer det sig markant åt mellan webbsidorna.

Har du ett företag med anställda som ofta reser vill du givetvis att det ska gå snabbt och smidigt att boka resor för flera. Det allra enklaste är såklart också om det går att boka hotell och hyrbil på samma gång.

Bokningstjänster med AI

Bokningsföretag som använder sig av artificiell intelligens, AI, har kommit längre an

än sina konkurrenter. På en sådan sida kan du söka flyg och hotell i en och samma sökning. Dessutom för hela ditt team om det är fler som ska resa. På samma gång får du också förslag på aktiviteter, bra restauranger och det förväntade vädret.

Det gör att du kan detaljplanera en resa för företaget utan att själv behöva söka manuellt på flera olika webbsidor. Med risk för att få fram fel information dessutom.

Flyg klimatsmart

En bra bokningssida som möter sina kunders behov kan också redogöra för resans avtryck på miljön. Läs mer här om hur du kan boka miljövänligare resor så att du sedan kan klimatkompensera.