För dig som arbetar i bullriga miljöer

Vi tar ofta våra sinnen för givet, fram tills att vi inte längre har dem. Att höra ordentligt tar vi ofta för givet och vi är ofta väldigt oförsiktiga i början av livet. Allt från konserter till buller och hörlurar med hög musik på. Ofta glömmer vi däremot bort att skydda våra öron.

Formgjutna hörselskydd

Våra öron är nämligen lika unika som våra fingeravtryck. Det betyder att det enda sättet att få en perfekt matchning är att göra egna hörselskydd. Ofta skyller vi på att hörselskydden är obekväma, de sitter dåligt i öronen eller ger skav. Hos eartech kan du få specialgjorda hörselskydd. De är formgjutna efter dina örons form.

När du arbetar i bullriga miljöer behöver du använda hörselskydd enligt lag. Då är det extra viktigt att det är hörselskydd som sitter bekvämt och håller oljudet borta från dina trumhinnor. På samma gång behöver de kunna isolera ljud så att du kan prata med dina kollegor, utan att behöva ta av dig hörselskydden hela tiden.

Ta en titt på eartech.se för att se vilka typer av hörselskydd som passar just dig bäst, där du befinner dig dagligen. Genom att skydda dina öron nu kommer du att kunna höra bättre längre.